hits

Grøt med havremel=GODT!

  • 29.11.2016
  • |
  • 20:26

Etter at jeg oppdaget hvor mye bedre det er med havremel til frokost istedenfor hele gryn så har jeg hatt det hver dag. Det minner veldig mye om vanlig grøt med kanel og sukker, bare at her får du mer næring.

Til en porsjon:

1,5 ts smørmyk kokosraps

0,5 ts kanel

10 g honning

50-60 g havremel

ca 1,5 - 2 dl vann (kan varieres etter tykkelsepreferanse).

Kok på medium varme i ca 4-5 minutter, du må røre i grøten helt til den får en tykk konsistens.

Topp med smørmyk kokosraps, honning, så kanel. 



Ekstra godt i vinterkulden. Nyt!
 

 

 

 

Les mer i arkivet » Mars 2018 » November 2017 » Mai 2017
Tina

Tina

KONTAKT: tinagh91@gmail.com INSTAGRAM: OVERVINN Jeg har til dags tatt av 50 kg uten operasjon! Følg med på resten av turen.