Grøt med havremel=GODT!

  • 29.11.2016
  • |
  • 20:26

Etter at jeg oppdaget hvor mye bedre det er med havremel til frokost istedenfor hele gryn så har jeg hatt det hver dag. Det minner veldig mye om vanlig grøt med kanel og sukker, bare at her får du mer næring.

Til en porsjon:

1,5 ts smørmyk kokosraps

0,5 ts kanel

10 g honning

50-60 g havremel

ca 1,5 - 2 dl vann (kan varieres etter tykkelsepreferanse).

Kok på medium varme i ca 4-5 minutter, du må røre i grøten helt til den får en tykk konsistens.

Topp med smørmyk kokosraps, honning, så kanel. 



Ekstra godt i vinterkulden. Nyt!
 

 

 

 

Gode, sunne og laktosefrie gulrotmuffins!

  • 27.11.2016
  • |
  • 13:09

Disse laget jeg i går kveld, de ble perfekt til kaffikos! (og film). 

Ingredienser til 12 stk:

80 g mandelmel

50 g sammaltmel 

1ts kardemomme 

1 ts kanel

1 ts bakepulver

2 egg

1 stor revet gulrot

30 g sukrin eller sukrin gold

5 hakket valnøtter (kan sløyfes) 

130 g laktosefri mager kesam

Ostekrem: 

3 ss laktosefri kremost lett naturell

1,5 ss sukrinmelis

1ts honning

1 ss smøremyk rapskokos 



Skru ovnen på 180 grader.

bland først sammen det tørre. Pisk egg, hakket valnøtter og gulrot, deretter kesam. Tilsett sammen med det tørre og pisk forsiktig til ser ut sånn ca. som på bildet.

Hell i muffinsformene og inn i ovnen i 15-20 min, eller til de begynner å se gyldne ut. Lurt å følge med!

Nå kan du lage ostekrem. Da blander du først kremost og rapskokos, deretter tilsett honning og sukrinmelis. Rør godt med en gaffel til det blir jevnt.



La muffinsene stå og kjøle seg litt før du topper med kremost. :) 


Nyt - både i helg og ukedag! Håper de faller i smak. :)


 

 

 

 

 

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » August 2017 » Juli 2017
Tina

Tina

KONTAKT: tinagh91@gmail.com INSTAGRAM: OVERVINN Jeg har til dags tatt av 50 kg uten operasjon! Følg med på resten av turen.

hits