Linsebolognese

  • 13.10.2016
  • |
  • 19:51

Linsebolognese er en god, mettende og enkelt rett å lage.

Til en porsjon trenger du å koke ca 50 g fullkornspasta med litt salt. Hakk 30 g løk og en fersk sjampinjong, fres på lav varme i med en liten dæsj olivenolje i fem minutter, eller til løken er såvidt gyllen. Tilsett deretter ca 80 g ferdigekokte linser, og 100 g hermetiske hakket tomater. Småkok på lav varme i ca 3 minutter. Bruk krydder etter smak. Selv bruker jeg salt, pepper og et ørlite dryss med hvitløkspulver. Ferdig! Server sammen med pasta.


 

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » August 2017 » Juli 2017
Tina

Tina

KONTAKT: tinagh91@gmail.com INSTAGRAM: OVERVINN Jeg har til dags tatt av 50 kg uten operasjon! Følg med på resten av turen.

hits