En kald og god frokost!

  • 30.08.2016
  • |
  • 14:21

Dette blir vel en blanding av "nicecream" og "smoothie-bowl", det smaker kjempegodt, metter i flere timer, men kjennes lett ut i magen. 

Du trenger: 

ca 100 g frossen jordbær

ca 100 g frossen banan

1 ts kokos masse

8-9 mandler

ca 2 ss havregryn.

Kjør banan og jordbær i en blender i ca 30-40 sekunder, topp med kokos, mandler og havregryn. Ferdig!








Det ser kanskje ikke like fancy ut som de fleste instagram-verdig bildene nå til dags, men der smaker godt, lages fort, og er sunt! :)

En typisk handletur del 2:

  • 23.08.2016
  • |
  • 16:20

I dag handlet jeg litt varer til middag, lunsj, og frokost. Det ble:



Jeg kjøpte maisbrød for første gang. Gleder meg til å prøve!

T

 

DIGG og sunn fiskemiddag!

  • 11.08.2016
  • |
  • 22:13

Jeg fikk lyst på noe skikkelig godt, så jeg laget det, og anbefaler alle andre også å prøve! Forresten så setter jeg sykt stor pris på tilbakemelding hvis dere prøver en av rettene mine. Kom gjerne tilbake og fortell!

Du trenger (til en porsjon): 

30 g brekkbønner

100 g spinat

1 gulrot 

ca. en halv rødløk

1 ts olivenolje

60 g naturris/brunris/villris 

1 stk filet av ørret

2 ts kremost av hvilken type du vil.

Salt og pepper.

Dill (kan sløyfes)

gjør slik:

Ta fisken ut av kjøleskapet rundt 20 minutter før den skal stekes og la den stå i romtemperatur. 

Sett ris på koking og tilsett litt salt etter smak, når risen er ferdig settes den til sides. Det gjør ikke noe om risen blir ferdig litt før det andre. 

Vask grønnsakene. Kutt opp løk og brekkbønner. Bruk en grønnsaksstrimler til gulroten, hvis du ikke har en slik så kan du bruke en vanlig rasp.

Ha i 1 ts olivenolje og tilsett løk og brekkbønner og la det frese i noen minutter på middels varme til løken begynner å se gylden ut.

imens begynner du å steke fisken. Jeg bruker en grillpanne og steker uten olje. Dryss over litt dill hvis du har. Stek i 3-5 minutter på hver siden på litt over middels varme.



tilsett deretter gulrot i brekkbønnene og løken. Rør om, og la det frese i noen minutter til.


Tilsett spinat.


Husk at spinaten krymper nesten med en gang, så fortsett å røre i pannen til spinaten har krympet litt, men ikke helt. Da tilsetter to 2 ss med kremost og rør godt i ett minutt, så er det ferdig! Hell over i en tallerken. Tilsett ris, og legg fileten over.


Ferdig! Retten er på under 500 kcal, en riktig god og mettende middag! 


 

 

 

Rask, sunn, og god frokost!

  • 03.08.2016
  • |
  • 13:39

Denne deilige og proteinrike mixen gir deg en fin-fin start på dagen!

Bland sammen:

150 g naturlig gresk yoghurt

75 g mager cottage cheese

1 stk. oppkuttet banan

1 ss tørket tranebær

1 liten ts linfrø

topp med:

16 stk mandler

10 stk hasselnøtter

13 g (1 toppet ts) honning.


Slik!


Det ble selvfølgelig en stor kopp kaffe i turtles-koppen òg!

Ha en superduper dag! Her regner det, så treningen i dag blir yoga for rygg og nakke i stua! (for 3. dag på rad).

T.

 

 

 

 

 

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » August 2017 » Juli 2017
Tina

Tina

KONTAKT: tinagh91@gmail.com INSTAGRAM: OVERVINN Jeg har til dags tatt av 50 kg uten operasjon! Følg med på resten av turen.

hits