Men hva skal jeg spise da?

  • 20.06.2016
  • |
  • 22:42

VANLIG MAT!

Jeg elsker norsk kost. God, gammeldags norsk kost, med poteter, laks, og grønnsaker. Jeg har alle intensjoner om å både spise dette, gå ned i vekt samtidig, og oppfordre de som vil ned i vekt å fortsette med denne kosten.

Jeg får spørsmål om hva jeg egentlig spiser.

Hemmeligheten er at jeg drikker en magisk drikk som gjør at jeg minsker noen kg i måneden, og da trenger jeg ikke mat. 

Nei. Jeg spiser grovbrød med pålegg, laks med poteter og grønnsaker, og all frukt uten unntak - og slik går jeg ned i vekt.

Ikke vær redd for å spise. Tenk heller at du spiser 1-2 poteter istedenfor 4, og èn laksefilet skal holde. Grønnsaker kan du hive i deg slik du selv føler for! Slik vil du lykkes. 

Ikke stress deg selv med å lage mat etter instagram sin standard. Selv ikke jeg gjør det. Det jeg legger ut der er relativt enkelt med få ingredienser. Du trenger ikke salat til lunsj med over 40 forskjellige ting oppi, eller å pynte smoothien med de mest sjeldne frukter, og femten forskjellige bær. Lag deg en smoothie som består av litt frukt og litt grønnsaker, og du er good to go! 

Ikke la trender stresse deg til å ikke lykkes med et vekttap. 


Et ikke-fancy bilde av middagen min for noen dager siden, og jeg går fremdeles ned i vekt. Hele tre mandel poteter fikk jeg i meg, og jeg lever fremdeles. ;)

Slapp av. Spis.

Husk at generasjonen før oss trente lenge før det ble inn, og spiste normal kost. 

T.

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » August 2017 » Juli 2017
Tina

Tina

KONTAKT: tinagh91@gmail.com INSTAGRAM: OVERVINN Jeg har til dags tatt av 50 kg uten operasjon! Følg med på resten av turen.

hits