hits

Det går ikke alltid

  • 25.01.2017
  • |
  • 22:28

Jeg skriver litt lite for tiden, og tok en liten pause. Jeg har ingen intensjon om å virke som et supermenneske på denne bloggen eller generelt i livet, for det er det ingen som kjøper uansett. Styrke kan man vise på tusen andre måter, og du er overhodet ikke svak dersom du innrømmer at livet ikke alltid er en dans på roser. Vi er bare mennesker, og alt vil ikke alltid gå på skinner. Vi må være gode til å minne oss selv på at motbakke er midlertidig, og at det blir bedre. Det kan være sinnsykt vanskelig å få seg selv til å tro på nettopp det, og det vil friste å gi opp og synke ned i gjørma. Prøv ditt aller, aller, aller beste å stå på i motbakke.

Det er ikke mye jeg får meg selv til å skrive akkurat nå, men jeg slutter selvfølgelig aldri.Det er ikke vits å gå i detalj, da jeg vet det snart går over. Jeg har bare vært litt satt ut i det siste.

Håper dere får en fin kveld. :)

Skal du ned i vekt i 2017? Mine 5 beste tips til deg!

  • 02.01.2017
  • |
  • 22:51

Godt nyttår folkens!

Hvis 2017 er året du har bestemt deg for å legge om kosten, innøve bedre vaner, og til og med gå ned i vekt og få bedre kondis, så har jeg noen tips! (gratulerer til deg som har tatt det valget forresten, det i seg selv er et stort steg!)

1. Ikke ta av på handleturen.

Det jeg mener er at når motivasjonen er oppe, så er en handletur med masse fersk frukt og grønnsaker o.l noe av det første man gjør. Husk å tenke realistisk! Det Plutselig er det helg, og du halvparten av maten må kastes pga det har stått urørt. Prøv å handle annenhver dag, og kjøp inn litt og litt. Det viktige er å ikke ha rester fra kjeks og godteri liggende etter jul.

2. Vent med å melde deg inn på Elixia.

Det er helt fantastisk å trene! Men ikke vær for impulsiv nå. Hvis det er lenge siden du har trent, så anbefaler jeg at du begynner å gå litt tur noen dager i uken, eller at du trener litt yoga hjemme for eksempel. Det er lett å få et medlemskap som plutselig aldri blir brukt. Begynn forsiktig og bygg opp.

3. Spis ofte!

Grunnen til at jeg er ganske positiv til å spise etter klokken er at det er fort gjort å glemme seg ut, Du kan lett ende opp med å ikke ha spist på 8 timer, for så å løpe i butikken og kjøpe alt øynene har lyst på, og sitte med skyldfølelse og en altfor mett mage litt senere. Spis hver 3-4 time.

4. Drikk vann! Mye mer vann!

Vann har en haug med fordeler i et vekttap. Ikke glem å doble inntaket av vann!

5. Drit i Instagram en stund.

Det blir kjempelett å konstant sitte å sammeligne seg selv med andre. Du er litt ekstra sårbar i en omleggingsfase, ikke gjør det verre for deg selv. Husk at du er deg, og at hovedmålet er bedre helse. Utseende er bonus!

Les mer i arkivet » Juni 2018 » Mars 2018 » Mai 2017
Tina

Tina

KONTAKT: tinagh91@gmail.com INSTAGRAM: OVERVINN Jeg har til dags tatt av 50 kg uten operasjon! Følg med på resten av turen.