Juksefrokost på 1 minutt! <3

Hei!

I dag har jeg litt vondt i halsen og en smule feber, derfor orket jeg ikke å gjøre mye ut av frokosten, så da tenkte jeg å dele et tips for frokost på 1 minutt - som også metter lenge.

Nemlig Fjordland sin ferdige havrelunsj som jeg i tillegg blandet med 30 g havregryn, sammen med en banan ved siden.

Til tross for hvor fort det går å koke litt havregryn, så har jeg noen ferdigprodukter liggende i tilfelle det ikke blir tid når man har det travelt, eller er syk og ikke orker.

NEI - det er ikke alltid tid! sånn er det bare. Ikke fortell meg at det "bare er til å bla bla bla" fordi det er ikke menneskelig å planlegge hver minste ting til punkt å prikke, derfor sier jeg JIPPII til disse ferdiglaga måltidene som bare er til å slenge i veska på vei ut. Det er uansett bedre enn pølse på esso fordi du holder på å svime av etter 20 ærend. :)

Ikke la noen gi deg dårlig samvittighet fordi det er litt mer sukker i disse enn andre. Det er uansett ikke hver dag de spises, men de er gode løsninger - så får dem som vil heller knaske i seg en halv agurk og være bedreviter. 

Jeg har forresten fått meg kamera! Jeg er kjempefornøyd med den, og skal snart slutte å legge ut bilder som er tatt med mobilen (slik som de over) jeg lover å bli bedre på bilder - trenger bare litt øving! :)

Ha en fin dag!

 

 

 

 

 

 

 

 

#frokost #enkelt #raskfrokost #vekttap #nedivekt #livsstilsendring #livsstilsomlegging #mellommåltid #enkelmat #raskmat 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

26, Stavanger

KONTAKT: tinagh91@gmail.com INSTAGRAM: OVERVINN Jeg har til dags tatt av 50 kg uten operasjon! Følg med på resten av turen.

Kategorier

Arkiv

hits