God og sunn fredagsmat

I kveld ble det spaghetti med tomatsaus og grønnsaker! En veldig enkel men smakfull rett. Det som er avgjørende for smak er krydderet.

Til en porsjon brukte jeg:

90 g spaghetti av fullkorn (økologisk).

100 g "amerikansk blanding" (erter, gulrot og mais-mix).

170 g hakket tomat (økologisk).

100 g fersk spinat.

Begynn med å koke spaghetti som du vanligvis gjør. Under oppkok begynner du å steke spinat i en halv ts nøytral olje til det begynner å krympe, legg på en tallerk. Begynn deretter med å steke grønnsaksblandingen og tomatsaus. Ha oppi et lite dryss med kanel, salt, pepper, gurkemeie (kan sløyfes) og hvitløkskrydder. Det er lurt å ha 2-3 ss med vann oppi også. La det småkoke på lav varme i noen minutter. Topp spinat med sausen og ha spaghetti ved siden.

Ferdig!

 

 

10 kommentarer

Pernille

17.02.2017 kl.21:40

Det så godt ut. Her ble det ris med brun saus og grønnsaksfarsekaker til middag :)

Tina

17.02.2017 kl.23:33

Pernille: Høres bra ut! :)

Rikke

17.02.2017 kl.21:58

Nam, dette så godt ut! :)

Tina

17.02.2017 kl.23:32

Rikkeengel: :)

Iselin Renée

18.02.2017 kl.10:19

Det så kjempe godt ut :)

Tina

21.02.2017 kl.11:30

Iselin Renée: Tusen takk! :)

elisebr

18.02.2017 kl.10:43

Så godt det så ut! :)

Tina

21.02.2017 kl.11:29

elisebr: Takk! :)

Silje Romundset Karlsvik

18.02.2017 kl.19:11

Mm, det så veldig delikat ut! <3

Tina

21.02.2017 kl.11:29

Silje Romundset Karlsvik: Takk! :)

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

26, Stavanger

KONTAKT: tinagh91@gmail.com INSTAGRAM: OVERVINN Jeg har til dags tatt av 50 kg uten operasjon! Følg med på resten av turen.

Kategorier

Arkiv

hits